2.7 C
Pristina
Saturday, December 9, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

morali

A quhem spiun nëse punoj këtë punë?

Pyetje: Në punën ku punoj prej shumë vitesh në Itali kam detyrë të organizj punën dhe të ndjek problemet që ndodhin në punë, por...

A lejohet të betohesh rrejshëm me qëllim që të pajtosh mes dy personave?

A lejohet të betohesh rrejshëm me qëllim që të pajtosh mes dy personave që kanë grindje ndërmjet tyre? Profeti Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin...

Si të veproj me shokun tim që e pi duhanin?

Pyetje: Hoxhë i nderuar, shoqërohem me një shok dhe e dua shumë atë, mirëpo më mundon një gjë në moralin e tij, e ajo...

Si është çeshtja e kryerjes se nevojës në drejtim të kibles kur është e ndaluar?

Pyetje: Si është çeshtja e kryerjes se nevojës në drejtim të kibles, kur është e ndaluar, a ka dallim kur ja kthejmë shpinen kibles...

Si të bisedoj me djalin tim pesëmbëdhjetë vjeçar sepse nuk më dëgjon?

Pyetje: Si të bisedoj me djalin tim pesëmbëdhjetë vjeçar sepse nuk më dëgjon? Përgjigje: Fillimisht është gabimi i hapave të edukimit fillestar. Djalin është dashur...

Cili është shpërblimi i dhurimit të gjakut dhe a ka të drejtë dhuruesi të marr fitim nga dhurimi gjakut?

Pyetje: Cili është shpërblimi i dhurimit të gjakut dhe a ka të drejtë dhuruesi të marrë fitim prej dhurimit, e nëse merr kompensim, a...

A duhet të sillen muslimanët që frekuentojnë xhamitë më me përgjegjësi, se sa ata që nuk falen?

Pyetje: A duhet të sillen muslimanët që frekuentojnë xhamitë më me përgjegjësi, se sa ata që nuk falen?Përgjigje: Kjo brengë është tregues i besimit...

Në lidhje me tatuazhët ,vathët në hundë dhe gurët vezullues në dhëmbë?!

1-A bën të vendosësh vath në hundë2-Gur vezëllues në dhëmbë3-Tatuazh për disa ditë që fshihet prapëKëtu në Perendim shumë motra të mbuluara vendosin të...

Si mund të çlirohet prej epsheve një njeri që ka rënë pre e tyre?

Nëse dikush pyet: Si mund të çlirohet prej epsheve një njeri që ka rënë pre e tyre? Përgjigja është: Me ndihmën dhe suksesin e dhënë...

Ka një vitë që burri më tradhton, por edhe nuk po mund të shkurorëzohem prej tij, sepse nuk është zgjidhje ndarja, jam shumë e...

Pyetje: Ka një vitë që burri më tradhton, por edhe nuk po mund të shkurorëzohem prej tij, sepse nuk është zgjidhje ndarja, jam shumë...

Latest news