19.1 C
Pristina
Wednesday, May 22, 2024

Përcaktimi i dashurisë mes njerëzve

Më të lexuarat

Pyetje: Si të përcaktojmë njeriun që të do më shumë?

Përgjigje: Ka një përcaktim të lehtë dhe të thjeshtë: ai që të fton në islam, të njeh me Zotin, të bën të kuptosh esencën e jetës dhe se kjo botë është e përkohshme dhe se ka botë tjetër, ai që të fton në islam është ai që të do më shumë, sepse ai do që ti të shpëtosh nga zjarri i xhehenemit dhe dashuria tjetër që mund të cilësohet biologjike është dashuria mes prindërve, bashkëshortëve mes vete dhe familjarëve.

Hoxhë Ahmed Kalaja

The post Përcaktimi i dashurisë mes njerëzve appeared first on Pyetje dhe përgjigje nga feja islame.

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit