15.9 C
Pristina
Wednesday, May 29, 2024

Mbi cigarën elektronike

Më të lexuarat

A është e lejuar tregtia dhe konsumimi i cigarës elektronike?

Tregtia dhe konsumimi i cigarës elektronike janë të ndaluara, haram.

Hoxhë Ahmed Kalaja

The post Mbi cigarën elektronike appeared first on Pyetje dhe përgjigje nga feja islame.

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit