21.3 C
Pristina
Saturday, June 22, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Shëndeti

A e prishë agjërimin mjekimi i dhëmbëve?

Mjekimi i dhëmbëve Pjesa që ka të bëjë me agjërimin në këtë proces mjekësor, është anestezioni lokal, uji që përdoret për ftohjen e mjeteve që...

Vizita e gruas te mjeku, edhe pse ka mjeke?

PYETJA: I nderuari hoxhë! Cili është qëndrimi i islamit për shërimin e gruas te mjeku, nëse në të njëjtën kohë ekziston mjeke nga ajo...

Operacionet në bark për largimin i dhjamit tek femrat

Pyetje: A lejohet gruaja të bëjë kirurgji kozmetikeje në bark që të largojë dhjamin nga aty nëse burri i saj e dëshiron këtë? Përgjigje: Këto...

Mbi cigarën elektronike

A është e lejuar tregtia dhe konsumimi i cigarës elektronike? Tregtia dhe konsumimi i cigarës elektronike janë të ndaluara, haram. Hoxhë Ahmed Kalaja The post Mbi cigarën...

Pse e sprovoi Allahu i Lartësuar Ejubin (paqja qoftë mbi të)?

Pyetja: Pse e sprovoi Allahu i Lartësuar Ejubin (paqja qoftë mbi të)? Kam dëgjuar se një nga njerëzit e pambrojtur ka kërkuar mbrojtje nga ai...

Të fundit