31.4 C
Pristina
Wednesday, June 19, 2024

Shfrytëzimi i kohës nga njeriu bashkëkohor

Më të lexuarat

Pyetje: A po shfrytëzohet koha nga njerëzit sa duhet dhe siç duhet?

Përgjigje: Njerëzit në Ditën e Gjykimit, edhe ata që do shkojnë për xhehenem po edhe ata që fitojnë xhenetin do të pendohen për çështjen e kohës, për mos shfryrëzimin e saj. Njerëzit e kohës bashkëkohore, shumica e tyre fatkeqësisht si rezultat i rrethanave dhe mënyrës së jetesës dhe luksit e shfrytëzojnë kohën në gjëra të kota, të padobishme dhe të panevojshme për njeriun në përgjithësi.

Hoxhë Alaudin Abazi

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit