10.1 C
Pristina
Thursday, September 28, 2023

A kam mëkat nëse vdes nga anoreksia?

Më të lexuarat

Pyetja:

A kam mëkat nëse vdes nga anoreksia?

***

Përgjigjja:

Kjo nuk lejohet ngase Allahu ka treguar se trupi ka të drejta mbi ty. Këta trupa nuk na takojnë neve ata janë amanet nga Allahu i Lartësuar.

Ti nuk ke të drejtë ta keqtrajtosh dhe abuzosh atë (trupin tënd) në këtë mënyrë. Kërko ndihmë mjekësore menjëherë.

Shejh Asim El Hakim

 

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit