11.9 C
Pristina
Sunday, December 3, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Aplikimi i islamit

Nuk mund të rrij në një vend, nuk më rehatohet trupit, çfarë do të thotë kjo?

Pyetje: Nuk mund të rrij në një vend, nuk më rehatohet trupit, çfarë do të thotë kjo? Përgjigje: Do të thotë se të pëlqen udhëtimi,...

Të ther kurbanin në Bajram Kurban apo me paratë e kurbanit t’u ndihmoj motrave me kushte të rënda ekonomike?

Pyetje: Të ther kurbanin në Bajram Kurban apo me paratë e kurbanit t’u ndihmoj motrave me kushte të rënda ekonomike? Përgjigje: Therja e kurbanit është...

Jam jomyslimane. Cili është dallimi mes namazit dhe lutjeve që kryhen në religjionet tjera? Çfarë të keqe ka në mënyrën e lutjeve te religjionet...

Pyetje: Jam jomyslimane. Cili është dallimi mes namazit dhe lutjeve që kryhen në religjionet tjera? Çfarë të keqe ka në mënyrën e lutjeve te religjionet...

Cili është vendimi per atë që njëherit edhe shanë Allahun e lartëmadhëruar dhe të Dërguarin e Tij (salallahu alejhi ve selem)- Allahu na ruajttë...

Pyetje: Cili është vendimi per atë që njëherit edhe shanë Allahun e lartëmadhëruar dhe të Dërguarin e Tij (salallahu alejhi ve selem)- Allahu na...

Si të bëhem rob i devotshëm?

Dua të jem rob i devotshëm ndaj Allahut! Pyetje… Pyetja ime është e shkurtër. Dua të hyj në Xhennet! Dua të përpiqem të kontrolloj veten time, të mbahem...

A i kanë falur pesë kohë namaz pejgamberët para Muhamedit alejhi we selem?

Pyetje: A i kanë falur psë kohë namaz pejgamberët para Muhamedit alejhi we selem? Përgjigje: Pejgamberët si Ibrahimi alejhi we selem, Musa alejhi we selem...

A bën muslimani të festoj Halloween për argëtim?

Pyetje: A bën muslimani të festoj Halloween për argëtim? Përgjigje: Bismilahi- Rrahmani- Rrahim Islami është një fe e pastër nga çdo llojë ndikimi i huaj, pra...

Ka një vitë që burri më tradhton, por edhe nuk po mund të shkurorëzohem prej tij, sepse nuk është zgjidhje ndarja, jam shumë e...

Pyetje: Ka një vitë që burri më tradhton, por edhe nuk po mund të shkurorëzohem prej tij, sepse nuk është zgjidhje ndarja, jam shumë...

Prindërit e mi kanë vdekur, por ata i kanë dhënë një fëmijë dajës, pyetja është a i ndahet pasuria e prindërve edhe fëmijës së...

Pyetje: Prindërit e mi kanë vdekur, por ata i kanë dhënë një fëmijë dajës, pyetja është a i ndahet pasuria e prindërve edhe fëmijës...

Sa është i dobishëm apo i dëmshëm përdorimi i rrjeteve sociale?

Pyetje: Sa është i dobishëm apo i dëmshëm përdorimi i rrjeteve sociale? Përgjigje: Përdorimi i rrjeteve sociale sot është bërë i pashmangshëm. Nuk do të përqëndrohem...

Latest news