34.1 C
Pristina
Wednesday, June 19, 2024

Shpeshherë pritoj ta fali namazin në kohën e vet, çfarë më këshillon?

Më të lexuarat

Pyetje: Shpeshherë pritoj ta fali namazin në kohën e vet, çfarë më këshillon?

Përgjigje: Të përgatitesh që më shumë të dish vlerën dhe rëndësinë e namazit, të freskosh veten me ligjërata dhe lexim rreth namazit, të rikjutosh me informacione vlerën e faljes së namazit në kohën e vet, rëndësia e faljes së namazit me xhemat, vlera e faljes së namazit duke qenë i përqendruar dhe i përkushtuar në namaz. Të merren këto masa spese shejtani i mallkuar nuk i thotë besimtarit të lësh namazin, por gradualisht duke lën sunetet e duke mos dalur në xhami e të tjera si: pritesa e mospërqendrimi. Kështuqë nuk duhet të dorëzohesh duhet t’i ndejsh gati namazit të shoqërohesh me ata që të nxisin për namaz, të kujtojnë faljen e namazit në kohë e kështu me radh.

Hoxhë: Fadil Musliu

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit