26.8 C
Pristina
Wednesday, July 24, 2024

Pse është i dobishëm menaxhimi i shitjeve në kompani?

Më të lexuarat

Menaxhimi i shitjeve është thelbësor për shumicën dërrmuese të kompanive. Nuk mjafton të krijoni një produkt shumë të mirë që është me cilësi të lartë dhe madje edhe të lirë. Kjo nuk mjafton. Nëse procesi i shitjes dështon, të gjitha përpjekjet do të humbasin.

Këtu janë disa detaje për të cilat menaxhimi i shitjeve është i dobishëm.

  • Mban blerësit dhe shitësit të përditësuar.
  • Lehtëson ndjekjen dhe mbylljen e shitjeve.
  • Ju lejon të vlerësoni ekipin e shitjeve.
  • Vlerësoni procesin e shitjes, duke zbuluar pengesat që pengojnë procesin e shitjes./definebusinessterms/
- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit