18.7 C
Pristina
Tuesday, April 16, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Menaxhment

NDJENJA E PËRGJEGJËSISË

Shpesh ndodh që njeriu të lajthit dhe të largohet nga përgjegjësitë që i ka. Kjo mund të ndodh për shkaqe të shumta, prej atyre...

7 gabimet më të shpeshta në komunikim

Janë të shumtë ata që mendojnë se janë të mirë në komunikim, por janë po ata që shpeshherë bien pre e disa gabimeve, të...

Bashkëthemeluesi i LinkedIn për të diplomuarit: “Miqësia mund të jetë puna më e rëndësishme e jetës suaj”

Bashkëthemeluesi i LinkedIn, Reid Hoffman, mbajti fjalimin për klasën e diplomimit të Vanderbilt 2022, ku ai i tregoi studentëve mësimet që kishte mësuar gjatë...

7 mendësitë që ju duhen për të arritur suksesin

Arritja – Përpjekjet për të arritur suksesin në shumë raste janë mendore, fizike dhe mbi të gjitha lidhen me pozitivitetin, motivimin dhe vullnetin tuaj për...

Suksesi dhe Gabimi!? – Vehbi Zeqiri

Suksesi dhe Gabimi!? Gabim…, do të thotë që ju me të vërtetë jeni duke bërë diçka!Ju lumtë, vetëm vazhdoni duke bërë ‘gabime’ dhe avancim në...

Motivimi apo Disiplina? – Vehbi Zeqiri

Faktorët e brendshëm dhe të jashtëm që nxisin një individ drejt realizimit apo arritjes së qëllimeve dhe rezultateve të dëshiruara, konsiderohet motivim. Këta faktorë mund të...

10 gjëra që mund të bëni tani për të përfituar shumë në të ardhmen tuaj  

Sa e ndryshme do të ishte jeta juaj tani, nëse do të kishit bërë disa gjëra pak më ndryshe 10 vjet më parë? “Sekreti për...

6 mënyra se si pronarët e bizneseve të vogla mund të përdorin ChatGPT për të ulur orët e punës

Bizneset e vogla kanë pasur gjithmonë sfidën për të konkurruar me korporatat e mëdha, që kanë burime praktikisht të pakufizuara. Për fat të mirë,...

4 personalitetet që ndodhen tek çdo sipërmarrës

Ka mënyra të pafundme për të krijuar një sipërmarrje të re, por ka vetëm një kuadrant të ngjeshur të karaktereve që përcakton formën e...

Si të rrisni fitimet e kompanisë tuaj, ndërsa ekonomia ecën në trend rënës

Duke u përballur me një ekonomi të ashpër – kërkesa në rënie, norma interesi në rritje, përçarje dhe pasiguri kudo – kompanitë po përpiqen...

Të fundit