-3.1 C
Pristina
Tuesday, February 7, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Menaxhment dhe Lidership

Lidershipi: rëndësia dhe modelet e tij sipas Kuranit fisnik

Historia njerëzore është përplot shembuj dhe modele lidershipi të suksesshëm dhe aso të dështuar dhe kjo vlen jo vetëm për një fushë të caktuar....

Çka studiuan CEO-t e 11 kompanive më të suksesshme?

Nëse dëshironi të jeni një shef ekzekutiv (CEO) i një kompanie të fuqishme, zgjedhja e duhur për kolegjin është një moment shumë i rëndësishëm...

Si të menaxhoni brenda kompanisë gjenerata të ndryshme

Sot, një nga sfidat më të mëdha të drejtimit është menaxhimi i tre brezave që punojnë së bashku në të njëjtën kompani. Menaxherët, kudo...

Tre të vërteta të hidhura rreth suksesit!

Të gjithë duan të jenë të suksesshëm në jetë. Problemi, megjithatë, është se arritja e suksesit nuk është e lehtë. Ajo vjen me shumë...

Kush është ‘Lideri Komunitar’? A je ti i tillë?

Si imamë dhe predikues fetarë angazhimi jonë qëndror është në shërbimin ndaj komunitetit, andaj edhe përgatitja jonë që të marrim përgjegjësin e liderit komunitar...

Pakoja për Ringjallje Ekonomike, Qeveria ndan 19 milionë euro

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur mbledhje elektronike, në të cilën ka miratuar dy vendime për ndarjen e 19 milionë eurove, për zbatimin...

Disa gabime të zakonshme që bëjnë udhëheqësit kur u japin detyra vartësve të tyre!

Komunikimi është një nga vlerat më të larta të çdo njeriu, mënyra se si duhet të sillemi dhe ndërtojmë urat e komunikimit në punë...

Rëndësia e menaxhimit të operacioneve

Mund të propozojmë, për të përfunduar, disa arsye pse rekomandohet që kjo lëndë të jetë e pranishme në planet përkatëse të studimit, si administrimi...

Latest news