16.8 C
Pristina
Thursday, September 28, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Edukim

Prezantimi në tregje për t’i mësuar e këshilluar frekuentuesit e tyre

Allahu i Madhëruar në Kuran thotë: “Ne edhe para teje dërguam pejgamberë të tjerë, por edhe ata ishin të dërguar që kanë ngrënë ushqim,...

ANGAZHIMI ME TREGTI NË KOHËN E NAMAZIT

Falënderimi i takon Allahut të Madhëruar, Krijuesit të tokës dhe qiejve, Gjykatësit të Ditës së Gjykimit. I lartësuar qoftë Ai, i Cili krijoi njëriun...

Qëllimi i mirë – Ekonomia Islame

Me të vërtetë qëllimi i mirë është një portë e madhe nga portat e mirësisë, pavarësisht e veprove atë apo jo. Njëherit qëllimi i...

E nëse keni frikë varfërinë, Allahu do t’ju pasurojë nga mirësia e Tij

Zoti i Madhërishëm thotë: “O ju që keni besuar! Vërtetë politeistët janë të papastër, prandaj, le të mos i afrohen më Xhamisë së Shenjtë...

Manual për një karrierë të suksesshme në administratë dhe akademi

Nga Ergys Mertiri Ajo që shumë njerëz e quajnë një karirerë akademike apo edhe profesionale, në fakt nuk ka të bëjë dhe aq me rrugëtimin...

Çfarë merr teknologjia nga jetët tona?

Nga Facebook-u në WhatsApp, nga WhatsApp-i në Twitter, mandej anasjelltas, dhe kështu na ikën katër apo më tepër orë, bile pa i vënë re. Mirëpo,...

Në ç’mënyrë mund ta mposhtë studenti sëmundjen e shtyrjes së gjërave?

Studenti dhe sëmundja e zvarritjes së gjërave: Pyetja: Në ç’mënyrë mund ta mposhtë studenti sëmundjen e shtyrjes së gjërave? Përgjigjja: Ebu Hamid Gazaliu në librin e...

Shtatë gjëra për një ditë të suksesshme – Kaptina Fatiha

Të gjithë ne duam të kemi një ditë të suksesshme. Me mund të madh përpiqemi t’i definojmë interesat dhe potencialet tona, dhe të...

Kujdes: Kjo informatë është shumë më rëndësi kur e mbyllni kredinë në bankat kosovare

Me Ligjin e ri për Mbrotjen e Konsumatorit, nga viti i kaluar, klientët e bankave në Kosovë kanë përfituar një lehtësi me rastin e...

SFIDA E PËRFITIMIT HALLALL NË KOHËN MODERNE

Çështja e përfitimit material është një çështje që i preokupon të gjithë njerëzit sot. Mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë për të arritur...

Latest news