4.8 C
Pristina
Wednesday, December 6, 2023

Metoda për inkurajimin e fëmijës në lexim

Më të lexuarat

Pyetje: Si ta inkurajoj fëmijën tim në lexim?

Përgjigje:  Mënyrat dhe metodat për të inkurajuar fëmijën në lexim kanë shumë rëndësi në ngjalljen e dashurisë dhe interesimit për librin. Kjo kërkon kohë dhe përkushtim. Fëmija duhet të jetë pjesëmarrës në lexim, t’i dhurohet libri si një dhuratë e bukur, të inkurajohet është shumë e rëndësishme, të dërgohet fëmija në  një librari si dhe të zgjidhet një libër i mirë. Këta hapa janë shumë të rëndësishme nëse veç duam që fëmijët të lexojnë dhe ta duan librin.

Prof.Dr. Abdulkerim Bekkar

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit