34.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Metodologji

Kur thoni kërkimin e diturisë a doni të thoni vetëm diturinë e Ku’ranit apo shkencë e teknologji?

Pyetje: Kur thoni kërkimin e diturisë, a doni të thoni vetëm diturinë e Ku’ranit apo shkencë e teknologji? Përgjigje: E para dhe e pakontestueshmja dhe...

Metoda për inkurajimin e fëmijës në lexim

Pyetje: Si ta inkurajoj fëmijën tim në lexim? Përgjigje:  Mënyrat dhe metodat për të inkurajuar fëmijën në lexim kanë shumë rëndësi në ngjalljen e dashurisë...

Mbi kuptimin e të qenit mesatar në fe çdo herë – Nga Shejh Uthejmini

Pyetje: Ç’do të thotë të jesh mesatar në fe? Përgjigje: Mesatar në fe d.m.th, që njeriu të mos e teprojë në fe, në...

Të fundit