21.3 C
Pristina
Saturday, July 13, 2024

A duhet të shpenzojnë prindërit bursat e fëmijëve për nevoja familjare apo t’i ruajnë për arsimin e tyre?”

Më të lexuarat

Pyetje:

“Unë kam djem dhe vajza në shkollë, ku mësohet Kuran. Ata marrin bursa. A lejohet për prindërit t’i përdorin këto të holla për nevoja familjare, apo duhet që të ruhen posaçërisht për fëmijët?”

Përgjigje:

“Këto janë në dispozicion të babait. Babait i lejohet të marrë bursat e tyre. Megjithatë, është më mirë që ai t’i shpenzojë ato për nevojat e fëmijëve.”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit