4.2 C
Pristina
Saturday, February 4, 2023

Në cilat vende Kosova eksporton dhe importon më së shumti ?!

Më të lexuarat

Instituti GAP ka publikuar një fotografi, ku janë renditur 10 vendet partnere të Kosovës në tregti për eksport dhe import.

Vendi ku Kosova eksporton më së shumti janë Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kurse, Kosova importon më së shumti nga Turqia.

Vendet e tjera në të cilat ka eksportuar Kosova janë Maqedonia, Shqipëria, Gjermania, Zvicra, Serbie e të tjera.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit