9.1 C
Pristina
Wednesday, April 24, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Lokale

Këtu duhet të aplikoni për grante në programin e Vetë-Punësimit

Jemi të lumtur të ju njoftojmë zgjerimin e mbështetjes për të gjithë të rinjtë e talentuar dhe ambiciozë! APRK po fillon me Programin e Vetë-Punësimit...

Njoftim rreth pagesave për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë

Janë ekzekutuar pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë per muajin Shtator 2023   /kontabilisti.info/ Artikulli paraprak67...

Qytetarët e Kosovës për një vit shpenzuan mbi 4 milionë euro për viza

Mbi 60 për qind e qytetarëve thonë se nafta nuk është cilësore në KosovëKosovaMijëra familje në Kosovë aplikojnë për subvencionimin e faturave të energjisëKosovaPrishtina...

TIKA ndihmon prodhuesit dhe përpunuesit e qumështit me pajisje bujqësore në Pejë

Ngjarja u zhvillua në fshatin Zllapek të Pejës, ku nga ky projekt përfituan 10 fermerë nga komuniteti boshnjak në këtë rajon. Në kuadër të projektit...

Perceptimi i korrupsionit më i larti në Shqipëri, më i ulëti në Kosovë

Barometri Ballkanik, i publikuar nga Këshilli për Bashkëpunim Rajonal (RCC), tregon rritjen enorme të perceptimit për korrupsion në Shqipëri, krahasuar me vitin e kaluar. Perceptimi...

A do të dështojë sivjet prodhimtaria e grurit në Kosovë?

Moti, të reshurat e shumta në radhë të parë, është përcaktuesi qenësor që do të ndikojë në rendimentet e të gjitha drithërave që kanë...

Praktika e Durrësit në ethet e reja të ndërtimit në Dubai

Dubai kaloi një krizë të madhe në vitin 2008, kur përplasja e pasurive të paluajtshme çoi shumë nga kompanitë e tij të ndërtimit në...

Forumi për Investime të Ballkanit Perëndimor, mundësi për rritjen e bizneseve në rajon

Në Prishtinë është mbajtur Konferenca finale e projektit të Bashkimit Evropian (BE) për mbështetjen e Forumit të Investimeve të Ballkanit Perëndimor, në të cilën...

ASK publikon Indeksin e Çmimeve të Prodhimit për tremujorin e parë

Indeksi i tërësishëm i çmimeve të prodhimit në Kosovë u ngrit për 3.2% ndërmjet TM1 2023 dhe TM4 2022. Ngritje më të mëdha sipas degëve...

Trusti i bllokuar, vazhdon të jetë pa bord

Janë bërë tre muaj prej që është bllokuar Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës, pasi nga fillimi i marsit ky institucion është pa bord. Për...

Të fundit