25.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024

Koha e gjatë në banjë shkakton vesvese?!

Më të lexuarat

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Ai që kalon kohë të gjatë në banjë duke u pastruar më shumë sesa është e nevojshme, a është ky veprim i ndaluar për të?

Përgjigje: Po, kjo shkakton vesvese, kjo shkakton vesvese, ai e ka për detyrë që të braktisë këtë veprim, të marrë abdes dhe të dalë nga aty në mënyrë që shejtani të mos i shkaktojë vesvese me pretekstin se nuk është pastruar. Po!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit