25.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Dyshime - cytje

Koha e gjatë në banjë shkakton vesvese?!

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Ai që kalon kohë të gjatë në banjë duke u pastruar më shumë sesa është e...

Si të veprojmë me vesveset e shejtanit në lidhje me besimin (akiden)?

Pyetje: Shejh! Ndodhë që njeriut t’i vijnë disa dyshime e dilema, -qofshin ato prej paditurisë apo cytjeve të shejtanit-, e sidomos në atë çfarë ka...

PËR LARGIMIN E SHEJTANIT DHE VESVESEVE (NGACMIMEVE) TË TIJ

T’i lutemi Allahut të na mbrojë nga shejtani, duke thënë: أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيطَانِ الرَّجِيمِ. E’ũdhu bil-lãhi minesh-shejṭãnirr-rraxhĩm. Të thërrasim ezanin. Të bëjmë dhikrin ditor dhe të lexojmë...

Si t’i largoj vesveset dhe mendimet e këqia?

Pyetje: Selam alejkum kam nje pytje per nje shoqe se une nuk po di se me keshillu. Fjala esht se ajo po me tregon...

Cili është trajtimi për personin i cili vuan nga ankthi, depresioni, pikëllimi, dhe sëmundjet psikike, dhe cili është trajtimi i shqetësimit, vesveseve, syrit të...

Pyetje: Cili është trajtimi për personin i cili vuan nga ankthi, depresioni, pikëllimi, dhe sëmundjet psikike, dhe cili është trajtimi i shqetësimit, vesveseve, syrit...

Personat me skizofreni, a gjykohen për ato që veprojnë?

بسم الله الرحمن الرحيم Pyetje: Personat që janë të sëmurë me skizofreni, gjykojnë sipas asaj që ju paraqitet. Për shembull mendojnë se dikush i ndjek...

Çfarë lutje të themi për të shpëtuar nga vesveset e shejtanit?

Pyetje: Çfarë lutje të themi për të shpëtuar nga vesveset e shejtanit? Përgjigje: Njeriu lutet me ato lutje që ia mundëson Allahu, si për shembull: “O Allah!...

Kështu largohen vesveset lidhur me abdesin dhe namazin

Pyetje: Më ndodhin disa dyshim në lidhje me pastërtinë dhe namazin, kështu që unë kërkojë këshilla lidhur me këtë? Përgjigje: Motra ime, vesveset lidhur me pastërtinë...

Personit të cilit i vijnë cytje të mëdha nga shejtani për Allahun dhe është i frikësuar shumë për këtë, si duhet të veprojë?

Falënderimi i takon Allahut… Ajo që është përmendur nga problematika e pyetësit që frikohet nga përfundimi, i them atij: Përgëzohu se nuk do të ketë...

Vendos përgjues për të zbuluar telefonatat që bën familja?

Unë jam pjestar i një familje dhe kam motra e vëllezër të tjerë. Unë përdor një përgjues që inçizon, me qëllim që ti paraprijë...

Të fundit