31.4 C
Pristina
Wednesday, June 19, 2024

A lejohet të bëjmë dhikër gjatë hutbes së xhumasë?

Më të lexuarat

Pyetja:

A mundem të bëj dhikër me tespih gjersa e dëgjoj hutben e xhumasë?

***

Përgjigjja:

Jo, kjo kurrsesi nuk lejohet dhe është e ndaluar, gjithashtu do ta bënte xhumanë të pavlefshme për ju.

Shejh Asim El Hakim

The post A lejohet të bëjmë dhikër gjatë hutbes së xhumasë? appeared first on Pyetje dhe përgjigje nga feja islame.

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit