22 C
Pristina
Saturday, May 25, 2024

A e prishë agjërimin gargara(shpërlarja e fytit)?

Më të lexuarat

Gargara (shpërlarja e fytit)

Fillimisht, duhet pasur parasysh se shpërlarja e gojës nuk e prish agjërimin përderisa nuk depërton diçka në fyt e pastaj të shkojë në stomak.

Kurse sa i përket gargarës e cila bëhet për trajtimin e sëmundjeve si pezmatimi i fytit, gjatë së cilës përdoret uji i kriposur apo medikamente të ndryshme, nëse ajo që përdoret nuk depërton në brendi nuk e prish agjërimin.

Megjithatë, nëse diçka e tejkalon fytin dhe shkon në brendi pa qëllimin e njeriut, agjërimi i tij nuk prishet.

/Hoxhë Dr. Muhamed Broja/

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit