34.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024

Pyetje dhe përgjigje nga feja islame

Më të lexuarat

Pyetje: Gruaja ime, Allahu e mëshiroftë, ndërroi jetë dy javë para se të shkruaja këtë pyetje dhe ajo i kishte borxh shtatë ditë agjërimi, të cilat nuk i agjëroi nga Ramazanin e kaluar për shkak të ciklit mujor. Ajo vdiq para se të mund t’i kompensonte ato. A mund t’i agjëroj këto shtatë ditë në vend të saj? Por duhet të dini se unë e kam një muaj që nuk e kam kompensuar. A duhet ta agjëroj fillimisht atë që kam borxh, pastaj të agjëroj pjesën e mbetur të agjërimit të gruas?.

Komisioni i përhershëm i Fetvave (9/261)

Shejh Abdul Aziz Ibën Baz

Shejh Abdul Azizi Ibën Abdullah Al Shejh

Shejh Bekr Ebu Zejd

Përktheu: Fatjon Isufi / udhaebesimtareve.com/

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit