14.1 C
Pristina
Tuesday, May 28, 2024

Cili është gjykimi i bodybuilding në islam?

Më të lexuarat

Pyetja:

A është bodybuilding apo fitnesi i lejuar?

***

Përgjigjja:

Pa problem. Kjo mund të veprohet si metodë për mbajtjen e trupit në formë, por pa mos u fiksuar me të. Nuk lejohet poashtu që të bëheni bodybuilder profesionist ngase kjo përfshin ekspozimin e avretit (pjesëve të turpshme të trupit), marrjen e steroideve dhe hormoneve për rritje.

Shejh Asim El Hakim

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit