6.4 C
Pristina
Friday, April 19, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Sporti

Cila është etika e udhëtimit?

Pyetje: Ne si njerëz nuk mundemi t’i shmangemi udhëtimit e ndonjëherë është i shkurtër e herën tjetër i gjatë. Çfarë etike ka përmendur Feja...

A lejohet puna si trajner i arteve marciale, si për shembull në sportin Muay Thai?

Pyetja: Unë bëj Muay Thai dhe më pëlqejnë artet marciale në përgjithësi. Do të doja të bëhesha trajner kur të mbaroj studimet e mia, por...

Të fundit