26.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024

Çfarë duhet të veprojë personi të cilit i dalin gazra vazhdimisht?

Më të lexuarat

Pyetje: ”Allahu iu dhëntë mirësi! Thotë; Çfarë duhet të veprojë një person të cilit vazhdimisht i dalin gazra?”

Përgjigje: ”Nëse ai nuk mund t`i mbajë gazrat e tij, i tilli është i njëjtë me personin i cili ka rrjedhje të urinës. Ai duhet të marr abdes para se të falet dhe të falet në atë gjendje, edhe nëse del diçka gjatë namazit, namazi i tij është i saktë. Po!”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/5428.mp3
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit