1.9 C
Pristina
Tuesday, March 28, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Headline

Pse dhe Hipokrati këshillonte agjerimin?

Nutricionistja turke: pangrënia që rigjeneron organizimin Nutricionistja Isil Erkan tha se agjërimi, i cili përfshin një periudhë mesatare prej 15-16 orë pa ushqim ose ujë,...

Kurti i kërkon Shqipërisë mbështetje të Kosovës në forumet ndërkombëtare

Kryeministri Albin Kurti ka deklaruar se në takimet me drejtuesit e institucioneve në Shqipëri, ka marrë mbështetjen se me marrëveshjen e Ohrit, ka ndodhur...

Vepërmirë që i kam njohur

Kam një shok, të cilit i kanë ndërruar jetë tre nga punëtorët e tij të huaj dhe ka vite që rrogat e tyre, vazhdon...

Dikur me qytetërim brilant, ç’ndodh sot me muslimanët në Spanjë?

Islami në vendin Iberik, dhjetëfishim besimtarësh në tre dekada Sekretari i Komisionit Islam në Spanjë, Mohamed Ajana, tha se popullsia muslimane në atë vend është...

U shpërndanë…

U shpërndanë… Pas vdekjes së Profetit Muhamed (alejhi selam), Sahabët u shpërndanë nëpër qytete dhe vende të ndryshme dhe nuk mbetën...

Në kohen kur në gjithë Evropen ekzistonte vetëm një civilizim!

Atë kohë, ekzistonte vetëm një civilizim në të gjitha pjesët e Evropës, civilizimi islamik andaluzian ose arab. Të gjitha pjesët e Evropës ishin të...

Sqarim me rëndesi në lidhje me iftarin – Shejh Abdulaziz Et-Tarifi

- Mënyra më e mirë e bërjes iftar është me hurme dhe atë me tri kokërrhurme; kjo është më afër traditës së Muhamedit, sal-lallahu...

Gjukanoviq pret fitore në raundin e dytë të zgjedhjeve në Mal të Zi

Milo Gjukanoviq ka folur për raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale, ku pret jo më pak se 40 mijë vota të reja. Në një bisedë...

Si duket Ramazani në këtë vend të Gjirit…

Një kohë e bukur e mbledhjeve familjare, paqes dhe gëzimit të fëmijëve... Ka ardhur muaji i shenjtë musliman i Ramazanit. Besimtarët myslimanë në mbarë botën...

WSJ: “Plani A” i Partisë Komuniste Kineze për të kapur Tajvanin

Shpjegimet e Simone Gao, një gazetare investigative që merret me çështjen e Kinës Simone Gao, një gazetare investigative që merret me çështjen e Kinës, beson...

Të fundit