20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024

Bora a është e pastër dhe a mund të merret abdes me borë?

Më të lexuarat

Përgjigje: Çdo reshje nga qielli është e pastër dhe mund të përdoret për abdes. Allahu i Madhëruar ka thënë: “…dhe Ne lëshuam prej qiellit ujë të pastër”Furkan 48. Ky ujë nga qielli bien në tokë në disa forma varësisht nga klima. Nëse është më ngrohtë bien si shi e nëse është më ftohtë bien, si breshër apo si borë. Të gjitha këto janë të pastra dhe pastruese.

 

albislam.com

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit