14.4 C
Pristina
Saturday, May 18, 2024

A më lejohet të shkoj në ekskursionin e organizuar prej shkollës?

Më të lexuarat

Pyetje: A më lejoht të shkoj në ekskursionin e organizuar prej shkollës?

Përgjigje: Në ekskursionet e këtilla bëhen vizita nëpër qytete historike por krahas kësaj ka edhe shumë gjëra të tjera nëpër të cilat kalojnë nxënësit. Ka shumë ndalesa dhe kjo e bën të pamundur një gjë të tillë.

Hoxhë Ekrem Avdiu

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit