14.5 C
Pristina
Tuesday, April 16, 2024

A lejohet të marrim abdes në banjo?

Më të lexuarat

Pyetja:

Pothuajse në të gjitha shtëpitë banjot kanë pjesën për të kryer nevojat fiziologjike dhe atë për t’u pastruar në një vend. A na lejohet të marrim abdes në këto banjo? Nëse jo, a lejohet të marrim abdes në lavamanin e kuzhinës dhe këmbët t’i lajmë në banjo?

***

Përgjigjja:

Nuk ka ndonjë të keqe të marrësh abdes në ato lloj banjosh. Ju mund të thoni “Bismilah” para se të hyni në banjo, apo të thoni atë me zemër para se të merrni abdes.

Shejh Asim El Hakim

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit