26.8 C
Pristina
Wednesday, July 24, 2024

A janë të lejuar bodybuilding-u dhe fitnesi?

Më të lexuarat

Pyetja:

A janë bodybuilding dhe fitnesi të lejuar?

***

Përgjigjja:

Bodybuilding-u dhe fitnesi janë të lejuar. Kjo mund të veprohet si metodë për mbajtjen e trupit në formë, por pa mos u fiksuar me të. Nuk lejohet poashtu që të bëheni bodybuilder profesionist ngase kjo përfshin ekspozimin e avretit (pjesëve të turpshme të trupit), marrjen e steroideve dhe hormoneve për rritje.

Shejh Asim El Hakim

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit