21.3 C
Pristina
Saturday, July 13, 2024

Si të arrihet përfundimi i mirë?

Më të lexuarat

Pyetje: “Të gjithë ne duam që të kem përfundim të mirë të kësaj jete. Andaj, cilat gjëra mund të na ndihmojnë që ta arrijmë këtë qëllim?”

Përgjigje: “Që vazhdimisht të bësh vepra të mira. Ngase siç jeton ashtu edhe do të vdesësh. Pra, njeriu duhet që në vazhdimësi të bëj vepra të mira në mënyrë që të ketë edhe përfundim të mirë.

Gjithashtu, njeriu duhet të qëndrojë larg nga gjërat e ndaluara dhe nga mëkatet, ngase gjërat e tilla i japin atij përfundim të keq.”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/8362
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

The post Si të arrihet përfundimi i mirë? appeared first on Pyetje dhe përgjigje nga feja islame.

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit