2.4 C
Pristina
Friday, February 3, 2023

Nuk më kthen selamin, a të ndalojë së përshëndeturi?

Më të lexuarat

Pyetja:

Pyetja ime është në lidhje me selamin. Nganjëherë unë e përshëndes me selam dhe ai nuk ma kthen mua, dhe kjo ka ndodhur disa herë me të njëjtin person. Çfarë të bëjë në këtë rast a mundem të ndaloj së përshëndeturi atë?

***

Përgjigjja:

Nëse ai është musliman, përshëndete atë me selam dhe vazhdo rrugën tënde edhe nëse ai ta kthen apo jo.

Mos e merr këtë si diçka personale nëse e përshëndet atë për hir të Allahut ngase është një melaike më e mirë se ai person që ta kthen ty selamin gjithmonë.

Shejh Asim El Hakim

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit