20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024

Cili është dhikri (lutja) pas namazit të vitrit?

Më të lexuarat

Dhikri (lutja) pas namazit të vitrit!

Kur tё jep selam nё namaz te vitrit, thotë: 

“Subhane el-melikil-kud-dus, subhane el-melikil-kud-dus, subhane el-melikil-kud-dus, d.m.th. tre herё, dhe e zgjatё zёrin si dhe e ngritë nё të tretën herë, (I Madhëruar është Sunduesi i Pastër nga çdo e metë).”

(سُبحانَ المَلِكِ القُدُّوسِ))

| Shkëputur nga libri: Namazi i natës)

Shejh Albani, Allahu e mëshiroftë! | 

Përktheu: B. Gj.

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit