3.1 C
Pristina
Wednesday, December 6, 2023

A mundet që djali t’i dhuroj babait një dele që ai ta ther kurban?

Më të lexuarat

Pyetje:

A mundet që djali t’i dhuroj babait një dele që ai ta ther kurban?
Djali ka kope delesh dhe e ndanë një si dhuratë për babain, ndërsa ai e ther si kurban.

Përgjigjja:

Djali mund t’i dhuroj delen babait të tij që ai ta ther si kurban. Si çdo dhuratë tjetër, edhe kjo mund të pranohet apo të refuzohet. Nëse personi e pranon atë dhuratë dhe e ther si kurban, dhe nëse kafsha i plotëson kushtet e kirbanit është i vlefshëm.

Muftiu i Sarajevës, Dr. Enes Ljevakoviç

Fetve-i emini i Akademisë për Fetva pranë BI të Bosnjës

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit