30.8 C
Pristina
E martë, 3 Gusht, 2021

A është e ndaluar të mbahet dietë?

Më të lexuarat

Pyetje:

A është e ndaluar të mbahet dietë në Islam?

***

Përgjigje:

Jo, nuk është haram mbajtja e dietës, përveç nëse shkakton çrregullime dhe destabilizim të shëndetit tek personi që mban dietë. Për të mos ardhur deri te ndonjë sëmundje e padëshiruar si rezultat i dietës, duhet përcjellë dietat që përshkruhen nga njerëz kompetentë dhe të tillat dieta lejohen.

Allahu e di më së miri!

Muhamed Dërmaku

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit