6.1 C
Pristina
E mërkurë, 14 Prill, 2021

Vdes ish imam i përkushtuar i “Xhamisë së Rusit” në Shkodër Haxhi Fejzi Zaganjori.

Më të lexuarat

Ditën e enjte, më 8 prill 2021, në orët e para të mëngjesit, ndërroi jetë në Shkodër, Haxhi Fejzi Zaganjori.
İmam për shumë vjetë dhe i përkushtuar në xhaminë e Rusit në Shkodër .
Xhenazja do të falet ditën e sotme, më 8 prill 2021, në orën 16.30 në xhaminë e Rusit.
Mëshira e Allahut koftë mbi shpirtin e tij.

Lutjet dhe konsideratat e larta për personalitetin dhe punën e tij dhanë shumë miq të tij, kolegë, intelektual e xhematlinjë.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit