Ueb faqe për publikim falas të e-librave

0
37

Tregu i librave elektronikë është duke evoluar shumë shpejt saqë ju mund të hamendeni se ku t’i publikoni online ato libra elektronike apo ndonjë material tjetër në formatin PDF pa paguar asgjë. Nëse është kështu, keni ardhur pikërisht në artikullin e duhur, pasiqë PCWorld ju sjell disa nga faqet më të mira për të publikuar falas librat tuaj elektronikë online. 

Smashwords
Smashwords e bënë publikimin shumë të lehtë, të shpejt dhe pa pagesë. Kjo faqe gjithashtu shpërndanë dhe shet të gjitha librat tuaj elektronikë tek audienca e gjërë, si dhe tek shitësit me pakicë ndër më të mëdhenjt në botë.

Disa nga veçoritë janë:

-Shpërndarësi më i madh i librave elektronikë që nuk është i lidhur me ndonjë ndërmarrje të madhe

-130,000 tituj të publikuar nga 45,000 autorë dhe publikues

-85% neto për autorin/publikuesin/agjentin

-Shpërndarje në Apple, Barnes & Noble, Sony, Kobo, Baker & Taylor, Diesel dhe të tjerë

-Shpërndarje tek libraritë

-Raportime të shitjeve të fuqizuara /pcworld.al/kohaislame