27.6 C
Pristina
Monday, June 17, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Shkolla Islame

KUR NDJEHEM MIRË!!

Ndjehem mirë.. kur e largoj shikimin nga fotot lakuriqe, apo nga pamjet e fëlliqura, sepse unë e ndjej se Allahu më shikon në fytyrë!...

Njësimi i Allahut në emrat dhe cilësitë e Tij (Teuhidi esma ves-sifat)

Falënderimet dhe lavdërimet janë vetëm për Allahun. Paqja, mëshira dhe bekimet janë për Muhamedin, për familjen dhe për shokët e tij deri në Ditën...

SI TA PËRMBASH VETEN QË MOS TA RRAHËSH FËMIJËN TËND!!

Zemërimi është një ndër faktorët më kryesor që e nxitën prindin ta rrah fëmijën e vet dhe më vonë të ndjen keqardhje! Si ta...

FËMIJËT DALLOHEN ME SHTATË CILËSI !

Fëmijët dallohen nga të tjerët me shtatë cilësi:E para: Ata nuk mërziten për risk.E dyta: Kur sëmuren nuk shprehin pakënaqësi nga caktimi i Allahut....

VLERA E SELAMIT NË KUR’AN DHE SUNET – 4

وَإِذَا جَاءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِآيَاتِنَا فَقُلْ سَلَامٌ عَلَيْكُمْ ۖ . " Kur të vijnë te Ti ata që besojnë në argumentet Tona, thuaj:(Selamu Alejkum)...

PËRSE JETON ME KOMPLEKSE !

Je përmalluar për dikë.. fol me të.Do të takosh dikë.. thirre.Do të jesh i kuptuar.. qartësoje veten. Posedon pyetje.. pyet.Nuk e do...

AGJËRIMI I DITËVE TË SHEVALIT

Na përcillet se i Dërguari, salallahu alejhi ue selem, ka thënë: “Kush e agjëron muajin e Ramazanit, pastaj e pason atë me agjërimin e gjashtë...

TI SI FËMIJË NË CILIN GRUP BËN PJESË ?!

Fëmijët janë pesë llojesh: I pari: Nuk e vepron atë që e urdhërojnë prindërit. Ky konsiderohet mos respektues i prindërve. I dyti: E vepron...

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Ekziston mundësia të ndryshon definicioni i suksesit tek çdo njeri, mirëpo prapëseprapë ai mbetet gjëja e vetme ku të gjithë e shpresojnë, pa i...

Çka pas haxhit ?

1. Pas përfundimit të këtij (haxhi) udhëtimi të këndshëm dhe të bereqetshëm, haxhiu duhet ta lus Allahun që t'ia pranoj haxhin dhe ta bëjë...

Të fundit