26.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Shkolla Islame

THATËSIRA SHPIRTËRORE

Si mundesh ta zbulosh se ke thatësirë shpirtërore?! Dhe ne, a e ndjejmë atë, sikurse e ndjejmë urinë, dhe etjen, dhe dhembjen?! Përgjigjen e kësaj...

Të fundit