14.5 C
Pristina
Tuesday, April 16, 2024

PËRSE JETON ME KOMPLEKSE !

Më të lexuarat

Je përmalluar për dikë.. fol me të.

Do të takosh dikë.. thirre.

Do të jesh i kuptuar.. qartësoje veten.


Posedon pyetje.. pyet.

Nuk e do një gjë.. tregoje.

E do një gjë fortë.. ruaje.

Do diçka.. lodhu për hir të tij.

E dashuron dikë.. lajmëroje!

Askush nuk e di se çfarë ndodh në brendësinë e mendjes tënde, dhe më së miri, është që të jesh i qartë se sa të kesh frikë t’i paraqesësh mendimet dhe ndjenjat e tua!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit