25.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Autorësia e fetvasë

Shpeshherë pritoj ta fali namazin në kohën e vet, çfarë më këshillon?

Pyetje: Shpeshherë pritoj ta fali namazin në kohën e vet, çfarë më këshillon? Përgjigje: Të përgatitesh që më shumë të dish vlerën dhe rëndësinë e...

A duhet të sillen muslimanët që frekuentojnë xhamitë më me përgjegjësi, se sa ata që nuk falen?

Pyetje: A duhet të sillen muslimanët që frekuentojnë xhamitë më me përgjegjësi, se sa ata që nuk falen?Përgjigje: Kjo brengë është tregues i besimit...

Kisha për qëllim të falë namazin e natës në orët e vona, por nuk më doli gjumi, a kam gjynah që nuk jam falur?

Pyetje: Kisha për qëllim të falë namazin e natës në orët e vona, por nuk më doli gjumi, a kam gjynah që nuk jam...

Një muezin nuk i shqipton fjalët siç duhet, a i lejohet ta thërrasë ezanin apo jo? A mjafton ezani i thërritur prej tij?

Pyetje drejtuar shejhut Zejd el Medkhalij: Një muezin nuk i shqipton fjalët siç duhet, a i lejohet ta thërrasë ezanin apo jo? A mjafton...

A më lejohet të shkoj në ekskursionin e organizuar prej shkollës?

Pyetje: A më lejoht të shkoj në ekskursionin e organizuar prej shkollës? Përgjigje: Në ekskursionet e këtilla bëhen vizita nëpër qytete historike por krahas kësaj...

Të fundit