Rusia kërkon mbledhje urgjente për Kosovën

0
47

Shteti Rus edhe njëherë ka treguar se është kundër Kosovës, dhe serish dëshiron ta vë Kosovën ne bisedime për të keq. Kësaj here Rusia, ka kërkuar që në Këshillin e Sigurimit, të bisedohet urgjent për Kosovën.
Sipas një burimi të afërt me këshillin e sigurimit, bëhet e ditur se Rusia ka kërkuar të flitet për dy vrasjet e serbëve që kanë ndodhur në Talinovc të Ferizajit, dhe vizitën e disa udhëheqësve sirian, dhe mundësinë që kryengritësit sirian të jenë trajnuar në Kosovë.
Raportohet që anëtarët e këshillit të sigurimit kane qenë kundër këtyre bisedimeve.kohaislame