13.3 C
Pristina
Sunday, February 25, 2024

LUTJA QË THEMI KUR PËRBALLEMI ME ARMIKUN DHE ME NJERIUN ME PUSHTET

Më të lexuarat

اللَّهُمَّ إِنَّا نَجْعَلُكَ فِي نُحُورِهِم، وَنَعُوذُ بِكَ مِنْ شُرُورِهِمْ.

All-llãhumme innã nexh’aluke fĩ nuḥũrihim, we ne’ũdhu bike min shurũrihim.

(O Allah, të lutemi të na i shmangësh ata dhe të na ruash prej të këqijave të tyre).[1]

اللَّهُمَّ أَنْتَ عَضُدِي، وَأَنْتَ نَصِيرِي، بِكَ أَحُولُ وَبِكَ أَصُولُ، وَبِكَ أُقاتِلُ.

All-llãhumme Ente aḍudĩ, we Ente neṣĩrĩ, bike eḥũlu, we bike eṣũlu, we bike uḳãtil.

(O Allah! Ti je krahu im, Ti je ndihmësi im, me ndihmën Tënde arrij të shmang kurthin e armikut, të bëj mësymje shpartalluese dhe t’i luftoj armiqtë).[2]

حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ.

Ḥasbunall-llãhu we ni’ëmel Wekĩl.

(Na mjafton Allahu, dhe Ai për ne është Rregulluesi më i mirë i punëve!).[3]

Seid el Kahtani – MBUROJA E MUSLIMANIT – (Dhikri i Kuranit dhe Sunetit)


[1]Ebu Davudi dhe Hakimi.

[2]Ebu Davudi dhe Tirmidhiu (Sahih Tirmidhi).

[3]Buhariu.

The post LUTJA QË THEMI KUR PËRBALLEMI ME ARMIKUN DHE ME NJERIUN ME PUSHTET appeared first on Pyetje dhe përgjigje nga feja islame.

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit