6.8 C
Pristina
Saturday, April 20, 2024

LUTJA PËR MBROJTJEN E FËMIJËVE NGA E KEQJA DHE SHEJTANI

Më të lexuarat

Pejgamberi ﷺ lutej për mbrojtjen e Hasenit dhe Husejnit kështu:

أُعِيذُكُمَا بِكَلِماتِ اللَّهِ التَّامَّةِ، مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ، وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لَامَّةٍ.

U’ĩdhukumã bi kelimãtil-lãhit-tãmmeh, min kul-li shejṭãnin we hãmmeh, we min kul-li ‘ajnin lãmmeh!

(Kërkoj mbrojtje për ju të dy me fjalët e përsosura të Allahut prej së keqes së çdo shejtani dhe kafshe që vret me helmin e saj, dhe prej të keqes së çdo syri të keq!).[1]

Seid el Kahtani – MBUROJA E MUSLIMANIT – (Dhikri i Kuranit dhe Sunetit)


[1]Buhariu.

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit