5.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Java e punës me 4 ditë, një sukses i madh

Më të lexuarat

Shëndeti dhe mirëqenia e pjesëmarrësve gjithashtu u përmirësuan, siç shpjegon profesori i asociuar Wen Fan i Boston College.

“Një gamë e gjerë metrikash të mirëqenies treguan përmirësime të konsiderueshme, duke përfshirë nivelet e stresit, djegien, lodhjen dhe konfliktin punë-familje. Shëndeti fizik dhe mendor u përmirësua gjithashtu, së bashku me kënaqësinë në fusha të shumta të jetës, të cilat mund të lidhen me gjumë më të mirë të njerëzve dhe më shumë stërvitje”, tha ai.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit