7.5 C
Pristina
Saturday, March 2, 2024

Rëndësia e botimit të librave fetarë

Më të lexuarat

Dijetari i madh Xhemalud-din El-Kasimij (Allahu e mëshiroftë) thotë:

“Është e qartë se botimi i një libri fetar është më mirë se njëmijë thirrës të shpërndarë nëpër vende, ngaqë librin e pranon si ai që pajtohet me ty, ashtu edhe tjetri që nuk pajtohet me ty. Ndërkohë që thirrësi mund të përballet edhe me pengesa, të cilat ia pamundësojnë të arrijë qëllimin e tij.”

Përhapja e dijes është gjëja më madhështore që me të lufton armiqtë e Allahut të lartmadhêruar dhe shejtanin. Andaj përhape atë në çdo vend sipas mundësive që ke.

Salih Alu Shejh
El vesaja el Xhelije 46.
Unejs Murati

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit