2.1 C
Pristina
Sunday, November 27, 2022

Çfarë është një grua? Një dokumentar që duhet ta shohim të gjithë

Më të lexuarat

Është një pyetje që nuk lejohet të bëhet. Dokumentari që ata nuk duan që të shohësh. Ndiqni Matt Walsh në udhëtimin e tij të thellë por edhe komik, ndërsa vë në pikpyetje pa frikë llogjikën e lëvizjes për ideologjinë e gjinisë, që ka për synim të infektojë gratë dhe fëmijët.

Çfarë është një grua? Është një dokumentar amerikan i vitit 2022 për çështjet gjinore dhe transgjinore i paraqitur nga komentatori politik konservator Matt Walsh, i prodhuar dhe publikuar nga The Daily Wire dhe me regji të Justin Folk.

Dokumentarin mund ta ndiçni më poshtë:

https://rumble.com/v19s2qt-far-sht-nj-grua.html

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit