6.9 C
Pristina
Wednesday, September 22, 2021

ZYRA E BE-SË NDAU 46 GRANTE PËR BIZNESE

Më të lexuarat

Zyra e BE-së në Prishtinë në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës kanë organizuar të mërkurën një takim me përfituesit e granteve të BE-së për “Shërbime Trajnimi dhe Këshillimi me Ndërmarrësit e Rinj”.

Qëllimi i këtij projekti është stimulimi dhe mbështetja e të rinjve me ide në themelimin e bizneseve të tyre si një mundësi e zhvillimit të tyre profesional, por edhe shoqërisë kosovare si tërësi.
Edhe pse Komuna e Prishtinës ishte bashkorganizatore e këtij rasti, në këtë ceremoni nuk ishte i pranishëm asnjë përfaqësues i saj.kohaislame

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit