21.3 C
Pristina
Saturday, June 22, 2024

TË MIRAT DHE TË LIGAT E VAZHDUESHME TË FEJSBUKUT

Më të lexuarat

TË MIRAT E VAZHDUESHME TË FEJSBUKUT

Të shkruarit e një ajeti nga Kurani.

Të shkruarit e ndonjë hadithit të saktë.

Të shkruarit e ndonjë duaje që të nxit në frik respekt ndaj Allahut .

Të shkruarit e ndonjë këshille apo fjale të dobishme.

Përhapja e postimit të dobishëm të shokut.

Reklamimi në profil të lidhjeve dhe faqeve të ndryshme fetare dhe edukatore.

Vendosja e fotove me shkrime të ndryshme fetare dhe edukatore.

Përhapja e sureve të Kuranit nga lexues të ndryshëm apo ligjëratave nga hoxhallarë të ndryshëm.

Dërgimi i ndonjë këshille në privat tek ndonjë shok që e di se bën mëkate vazhdimisht.

TË LIGAT E VAZHDUESHME TË FEJSBUKUT

Të shkruarit e fjalëve të fëlliqura dhe të liga.

Thirrja për në gjynahe dhe kurvëri.

Sharja dhe fyerja dhe tallja me ndonjërin nga muslimanët.

Formimi i ndonjë faqeje apo grupi që e përhap imoraliteti dhe shthurjen.

Reklamimi i faqeve që e përhapin të keqen dhe e shkatërrojnë moralin e muslimanit.

Vendosja e muzikës dhe filmave që e përhapin kurvërinë.

Vendosja e fotove të femrave pa moral dhe pa turp.

Vendosja dhe përhapja e faqeve dhe fotove që ta humbin turpin dhe ta shkatërrojnë fenë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit