21.2 C
Pristina
Tuesday, July 16, 2024

Të humbur në Dynja dhe në Ahiret! – Sunullah Islami

Më të lexuarat

Të humbur në Dynja dhe në Ahiret!

– AntiIslamistat shqipfolës janë duke vuajtur, kur i shohin videot tona, ju hyp tensioni, nervikosen, mllefosen, shajnë, fyejnë por asgjë tjetër nuk mund të bëjnë, pos që e hajnë vetvetën!

Janë të varfër, Janë pijanecë bijë pijanecësh, kështu një dit edhe vdesin (pos atyre që pendohen) dhe përfundojnë në Xhehnem, ku dënimi do të jet i ashpër, sidomos për gjith ato fyerje që ua keni bërë: Islamit, Myslimanëve, Hoxhallarëve, Pejgamberit, Mjekrrës, Shamisë ETJ

Kur të përfundon jeta juaj, dhe të mbuloeni me dhe në varr, dhe ta kuptoni se gjithçka ka përfunduar, dhe ta kuptoni se ISLAMI paska qen i vërtetë, me përgjërim do të luteni “O Zot na kthe edhe një herë, se tash u bindëm…” por e kotë do të jet kjo lutje, do të dënoheni rept, pa fund, përjetsisht!

Ndërsa ne që ju na fyeni, jemi të lumtur qysh n’këtë dynja, ne çohemi qysh n’Mëngjes e falim Sabahun, të qetë në shpirt, knaqemi me të mirat që na jep ALLAHU!
Në gëzime e sprova gjithnjë jemi me Allahun, ku e Adhurojmë, dhe e lusim për çdo gjë!
Ju jeni të umbur në dynja e në ahiret, nëse nuk pendoheni e ti ktheheni Allahut!

– Sunullah Islami (admin në Audionur)

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit